2014. június 19., csütörtök

Mennyei mannák #2

Múlt heti bejegyzésemben már beszámoltam a Manna termékekkel való kapcsolatomról és annak alakulásáról, most az esti arcápolási rutinom sztárjáról ;), az Ében arctisztító szappanról esik szó.


Fő összetevője az orvosi szénpor, amelynek bőrre való jótékony hatásáról sok helyen olvashatunk. Mélyen tisztít,  magához köti a bőrben lévő zsírt és méreganyagokat és mindeközben ápol. Hatását még további csodaszerek egészítik ki, van benne extra szűz olivaolaj, szezám-, kókusz- és ricinusolaj, valamint sheavaj, melyek a bőr hidratáltságáról, ápolásáról gondoskodnak.

Nos, hát ő azért valljuk be, cseppet bizarr így első ránézésre. Másodikra is, de ez nem tart vissza attól, hogy minden este ezzel mossam le az arcom. Ezt is vizes bőrön alkalmazom, még a szemsminkemet is ezzel távolítom el (bár azért van, amikor igencsak megbánom, mert ha szembe megy, akkor jó szappan módjára rettenetesen csíp). Használata után a bőrömet egyenletesnek és teljesen tisztának érzem, eltávolítja mind a sminket, mind pedig a szennyeződéseket. Bár figyelmeztetnek, hogy ha nem mossuk le eléggé, nyomot hagyhat a törölközőn, én ezzel a problémával még nem szembesültem. érzem, ha maradt még a bőrömön. Én ezután a termék után is használok szemkörnyékápolót és arckrémet, nélkülük azért picit húzódik a bőröm, de ezzel egyáltalán nincs problémám.

Szeretném kiemelni, hogy én ezt a két, tárgyalt szappant csak együtt használtam még, így nem tudom, melyik mit is csinál ténylegesen a bőrömmel, de ami biztos, hogy segítik kordában tartani a zsírosodást, a pattanásképződést és üde arcbőrt biztosítanak.

Ez a termék is drágának tűnhet a maga 1470 Ft-os árával, de higgyétek el nagyon tartós, 5-6 hónapig eltart napi egyszeri használattal. Arról nem is beszélve, hogy természetes anyagokat tartalmaznak, így nem jut belőlük semmi méreganyag a szervezetünkbe a bőrünkön keresztül.

(A képek forrása a http://mannaszappan.hu)

Titeket mennyire tud elborzasztani egy termék használatától a külseje?

Lilly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése